Overzicht Theater Voorstellingen

BEL ME NIET!!!!!….

In een dorps Call Center genaamd RooshofNL werken 4 vrouwen, oeps…. nou ja,  3 vrouwen en 1 man met een tamelijk hoog Metro gehalte of zit deze lieverd misschien nog wel verschuilt in zijn kast!??  Deze niet allerdaagse telemusketiers want zo noemen zij zichzelf, worden allen onderdrukt door de Supervisor met/zonder visie mevrouw Van Neuten die van bovenaf door bestuur en aanverwanten word aangestuurd om maar zoveel mogelijk  met het Team te scoren. De dames moeten verkoop hebben binnen gesprekken van 3 minuten en men mag over lijken en oude bejaarden gaan. Iedere vrouw en man van RooshofNL heeft zo zijn verhaal en aangezien 3 minuten net zolang duurt als een gemiddeld liedje uit vroegere betere tijden kan je als “telecallgirl van RooshofNL” maar beter zingen…. wie weet scoor je daar hoge scores mee…..en schreeuwt niet jan en alleman tegen je  “BEL ME NIET!”

Ring Ring Why don’t you give me a Call van ABBA…. en Hello van Lionel Ritchie kunnen dus niet ontbreken in deze hilarische muzikale comedy voorstelling waarin de  Telemusketier  in een ander licht word gezet en je eindelijk de vuile was ziet rond vliegen in de backstage van een  doorsnee Nederlands CallCentra. `Dan ga ik u nu wijzen op uw recht van verzet en kunt u gebruik maken van het BEL ME NIET register….. een goedenavond! 

Vanaf 2017 te boeken in uw Theater.

aap-beltdownload

 
Boom van Verlangen

Tijdens de wandelingen in het leven hoort Ismène de verlangens aan van de mensen. Dit in stilte of soms hard op met luide stem. Maar ook ziet ze deze lieve mensen huilen, lachen en op zoveel andere manieren emotioneel de uitdagingen trotseren. In vertrouwen vertellen ze de “Boom van Verlangen” (Ismène) dat ze bezig zijn hun nestjes te bouwen van liefde en zorg(en) in regen en zonnedagen. Dit inspireert Ismène tot het zingen van liedjes en het schrijven van gedichtjes en zodoende gaat ze met haar magische veer aan de slag voor deze aardse zielen die niet meer weten dat hun leven een wonderlijk verhaal is.

“Boom van Verlangen ” is een voorstelling waarin Ismène haar publiek meeneemt naar hun persoonlijke stille of uitgesproken verlangens. Iedereen jong, oud, rijk of arm heeft wel iets of iemand waarover men droomt wenst of verlangt en deze verlangens  zal Ismène tijdens de voorstelling bezingen en naar eigen gevoel en ingeving bespreken middels korte verhaaltjes en/of middels poëzie.

De verschillende liedjes vertellen iets over liefde, geluk, verdriet, eenzaamheid, vrolijkheid, onmacht, verwondering en zoveel meer. Ieder mag persoonlijk kiezen voor de kleur die bij hem of haar past en wie weet zingt Ismène dan speciaal voor jou het liedje van je hart of misschien is het een verrassing en kende je het liedje nog niet.  Maar een ding is zeker je zal het hierna nooit meer vergeten.

Een interactieve  Muziek Theater Voorstelling voor jong als oud.

Ismene-9666 web11754320_966033710083511_2740061388409055961_o

 

Just Like New York  is de eerste grote zaal productie van IssyProductions. Ismène scheef het verhaal over de Nederlandse emigranten die in de jaren ’30 die hun geluk wilden vinden in het grote verre Amerika. De reis naar New York the city that never sleeps,  werd middels veel support van heel veel muziek en zangtalent als ook theatertechnici, vele  vrijwilligers en sponsoren op de planken gezet. Samenwerkingen met het theater De Kring, SeeTickets en diverse ondernemers, gemeenten en scholen werden ingezet en kwam er een bijzondere Muziek Theatervoorstelling tot stand. Just Like New York…. a City so nice they had to call it twice!

Voor meer informatie voor uw schouwburg of evenement kunt u contact opnemen met info@issyproductions.com

923005_460259607402284_774967730_n  394247_460261954068716_1952438734_n

Grote Zaal met Links Objazzion en rechts The Valley Sound BigBand