Ismène

Ismène heeft ruimschoots haar muzikale sporen verdiend.  Zowel nationaal als international heeft ze mogen werken met artiesten zoals oa. :  Karin Bloemen, Lee Towers, Marco Borsato, Christopher Cross, The Platters, Royce Rose e.a.. Ze studeerde af aan de Academie voor Lichte Muziek te Hilversum dit onder leiding van wijlen John de Mol Sr  en kreeg ze les van oa. Nederlandse Edison Jazz Zangeres Lisa Boray. Daarnaast is haar liefde voor musical en kleinkunst zeer groot.

Ismène heeft recentelijk oa opgetreden bij de befaamde North Sea Jazz Club te Amsterdam en maakte grote indruk tijdens het Solar Weekend Festival in de Theater Area. Hieruit voortvloeiend, werd ze uitgenodigd om haar Nederlandse bewerking van het lied “Imagine” van John Lennon te zingen tijdens een TEDx conventie in het mooie Vrijthof Theater te Maastricht.

Voor Ismène is niets onmogelijk. Ze laat zich muzikaal begeleiden door een pianist/gitarist maar treedt ook op met Big Band. Voor het komende jaar staan er veel uitdagingen op de agenda die variëren van Jazz & Theater tot optredens bij Festivals. Want hoe dichtbij kan je komen bij je publiek?

In het theater seizoen 2015/2016 gaat de Muziektheater voorstelling “Boom van Verlangen” in samenwerking met oa IssyProductions in première. Kijk voor meer informatie op www.ismene.biz of ga naar onderstaande link.

Klik hier voor Ismène haar website en haar voorstelling Boom van Verlangen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *